Начин на приготвяне
Тежко ястие, но много харесвано от мъже.
Пилешкото месо режем на малки купчета и запържваме с една лъжица олио в тиган за 10 минути до запечатването на месото.
Готовото месо слагаме в тава за печене и поръсваме със щипка сол.
В същия тиган запържваме лука нарязан на едро или полумесеци, запържения лук прибавяме при пилешкото месо и поръсваме с щипка сол.
Гъбите нарязани на филийки ги пържим също с малко олио в същия тиган, тях също ги прибавяме при месото и лука поръсваме със сол и черен пипер.
Отгоре намазваме двете кутии майонеза, хубаво да покрие навсякъде, и поръсваме обилно с кашкавал сочната запеканка.
Печем пиле по аржентински във фурната на 180°C за да около 30-40 минути.