Овнешко месо с грах

Drago D.
Drago D.
Новак
19/01/2020
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 239
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете овнешкото месо. Изпържете го заедно с нарязания на филии лук. Поръсете със сол и червен пипер. След като лукът стане прозрачен, долейте малко вода и варете до омекване.

Добавете изчистения грах. Направете запръжка от маслото и брашното и разредете със соса от месото. Върнете всичко при овнешкото и оставете да поври още малко.

По желание поднесете овнешкото месо с грах с кисело мляко.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар