Начин на приготвяне
Нарежете месото на тънки резенчета (2 мм дебели с около 3 см дължина). Смесете го с разтвореното във вода нишесте, осолете го и го оставете да постои.
В тиган сгорещете олио, запържете соевите кълнове за кратко и ги извадете с надупчена лъжица.
По същия начин запържете и чушката, нарязана на лентички.
В същия тиган изпържете и нарязаното месо, прибавете нарязания на кръгчета чесън, при постоянно бъркане изпържете от двете страни, залейте със соса, приготвен от гореизброените продукти.
След това прибавете бадемите, запържените соеви кълнове и чушката.
Разбъркайте всичко. Накрая поръсете ястието с няколко капки олио.
Сервирайте овнешкото с кълновете върху канапе от свежа салата.