Пълнени миди с рибно филе

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
30/10/2011
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 032
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бирени Мезета

Начин на приготвяне

Рибното филе се нарязва на кубчета. Овкусява се със сол, черен пипер и чесън. Прибавят се пресни листа от розмарин , босилек и маслини.

Филето и допълнителните продукти се пасират и се разпределят върху черупки от миди. Покриват се с пласт гретен, приготвен от галета, сол, ситно нарязани пресни босилек , розмарин и зехтин. Черупките се обвиват поотделно с фолио и се пекат в силно загрята фурна. Отстранява се фолиото и се допича за около 5 минути.

Сервира се с резен лимон или прясно изцеден лимонов сок.

Комплект красиви стъклени чинии 6 бр - 19см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект красиви стъклени чинии 6 бр - 19см
9.99 лв.
Виж ››

Посрещнете гостите си със стил и с комплект красиви стъклени чинии за сервиране.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар