Пандишпанов блат с кокос

Пандишпанов блат с кокос
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
27/10/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този блат за торта на чупете яйцата в купа и добавете захарта. Разбийте с миксер до пухкав бял крем.

Добавете олиото, без да спирате да бъркате, ванилията, брашното и кокосовите стърготини.

Застелете тавичка с хартия за печене и изсипете сместа вътре.

Печете пандишпановия блат с кокос в загрята фурна на 180 градуса и печете до готовност.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: