Начин на приготвяне
Разбийте яйцата заедно със захарта на водна баня за около 15 мин. до нежна и гладка смес.
Без да спирате да бъркате добавете ванилията, олиото и лимоновата кора, настъргана.
Разбъркайте с шпатула и добавете брашното. Бъркайте до усвояването му.
Пригответе си форма за кекс, намазнена с масло. Залепете ги по дъното на формата с помощта на масло.
Сипете 1/3 от смес за страхотния кекс, поръсете с 1 ч.л. какао през цедка, после още 1/3 смес и пак какао и последно 1/3 смес.
Печете пандишпановия сладкиш до готовност на 150 градуса.
Много сполучлив пандишпанов кекс се получава!
Опитай непременно и предложенията ни за вкусна пандипшанова торта или класическия ванилов кекс.