Пържено свинско с лук и моркови

АнабелАнабел
Ветеран
623
3k
1k
269
Пържено свинско с лук и моркови
Снимка: Анабел
1 / 2
11/09/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви30 мин.
Общо40 мин.
Порции3

Необходими Продукти

  • свинско месо - 700 г
  • лук - 3 глави
  • моркови - 2 бр.
  • червени чушки - 1 бр.
  • олио - 6 с.л.
  • сол
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 к.л.
  • дафинов лист - 2 бр.
  • чубрица - 1 к.л.
  • червено вино - 100 мл
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на средно големи парчета, слага в дълбок тиган със сгорещено олио и запържват.

Когато месото е почти готово, се прибавят нарязаният на полумесеци лук, моркови на колелца и червена чушка на ивици.

Ястието се поръсва със сол на вкус, червен, черен пипер и чубрица.

Слагат се два дафинови листа за аромат, а малко след това се налива малко червено вино.

Месото се пържи, докато пърженото свинско с лук и моркови остане на мазнина.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: