Пилешки дробчета с лук и моркови

Пилешки дробчета с лук и моркови
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
30/08/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви20 мин.
Общо30 мин.
Порции5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изчистете дробчетата. Кипнете ги в тенджера с вода. Махнете водата, измийте дробчетата и заделете.

Чушките, предварително измити и изчистени от семките, нарежете на пръчици, заедно с моркова. Лука - на полумесеци.

Загрейте тиган с олио. Сложете чушките и моркова и пържете за около 5-6 минути. Добавете дробчетата, а след няколко минути и лука.

Изчакайте малко и сложете доматената салца и поправките. Пържете любимите дробчета на тиган до готовност и омекване на лука.

Сервирайте пилешките дробчета с лук и моркови в подходящи чинии и задължително топли.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: