Овчарска кавърма

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
598
2k
31
2k
Овчарска кавърма
10/01/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви60 мин.
Общо75 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате агнешките дреболии в малко количество подсолена вода.

Отцеждате ги и ги нарязвате на дребно.

Бялата част от лука ги нарязвате на дребно и задушавате в олиото и 1 супена лъжица вода. Прибавяте доматите, листата на лука и магданоза нарязани на дребно, дреболиите заедно с бульон, в който са сварени, подправяте на вкус със сол и черен пипер.

Ястието го задушавате за 10 минути.

Разпределяте в гювечета, посипвате с настъргано обезсолено сирене, поръсвате и с прясно разтопено краве масло.

Запичате в силно загряна фурна.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: