Кавърма с туршия

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921329743
Кавърма с туршия1 / 2
13/09/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
65 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4-6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г плешка или бут
  • мас - 3 - 4 с.л.
  • праз - 3 стръка
  • яйца - 5 бр.
  • чушки - 12 - 15 бр. от туршия
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на кубчета и го запържете за кратко в сгорещената мас. Извадете месото, приберете го на топло и в същата мазнина запържете до омекване ситно нарязания праз. Когато празът поомекне добавете и нарязаните чушки.

Върнете обратно свинското месо. Добавете сол, черен и червени пипер на вкус и разбъркайте. Залейте с предварително разбитите яйца и прехвърлете в подходяща тавичка. Изпечете до готовност в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: