Ориз с наденица на фурна

02/06/2020
"Ориз с наденица хапва цялото семейство "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо135
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете наденицата и я нарежете на малки парчета. Запържете я в тиган с 5 с.л. олио. Добавете лука, нарязан на дребно и след, като се запържи добре ориза.

Изчакайте 1-2 минути и налейте водата. Сложете подправките и изчакайте да заври. Нарежете лучената трева и прехвърлете в тавичка за печене.

Сложете в предварително загрята фурна на 200 градуса и печете до готовност на ориза с месо. Извадете ориза на фурна и поръсете с пресен магданоз.

Ориз с наденица на фурна сервираме със салата без месо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар