Моите постни гювечета

АнабелАнабел
Ветеран
520
2k
1000
210
30/05/2020
"Постни гювечета, с които няма да усетите липсата на месо "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо133
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и нарязват на кубчета. Патладжанът се нарязва също на кубчета, но се слага в подсолена вода за да се отстрани горчивината му.

На кубчета се нарязва тиквичката, чушката, доматът и лукът на дребно. Всички нарязани зеленчуци се поръсват със сол, объркват се и се слагат в гювечето.

Налива се малко олио и зеленчуков бульон.

Най-отгоре се поръсва сух риган и смлян черен пипер, след което гювечето се похлупва и поставя в студена фурна. Пече се на 220 градуса около 40 минути.

Моите постни гювечета са готови.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар