Свински пържоли в йенска тенджера

27/05/2020
"Приятен апетит с нашите свински пържолки, приготвени в йенска тенджера "
Приготвяне70 мин.
Готвене120 мин.
Общо190 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 769
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • пържоли - 2 бр. свински
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • соев сос - 1 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • универсална подправка - 1 с.л. за барбекю
  • олио - 3 с.л.
  • картофи - 3 бр.
  • бира - 1 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските пържоли се овкусяват с подправките и се объркват в по-голяма купа или тава.

Картофите се обелват и се нарязват на колелца, и те се прибавят към пържолите. Оставят се да престоят около 1 час. Поставят се пържолите в йенската тенджера и отстрани се нареждат картофките.

Налива се бирата и се поставя капака на съда с пържолите с картофи.

Печем свинското с картофи около 2 часа.

Свински пържоли в йенска тенджера - за радост на малки и големи!

Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см-24%
Качество без компромис:
Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см
134.00 лв.
102.00 лв.
Виж ››

Удобна за приготвяне на вкусни гриловани зеленчуци и месо грил тава, която всяко домакинство заслужава. Оребрена, с удобни дръжки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар