Свинска кавърма в гювечета

23/05/2020
"Ето как се приготвя невероятна свинска кавърма в гювечета "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо345
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кавърма

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки. Запържва се в тиган с незалепващо покритие.

Прибавя се нарязаният на полумесеци лук. Готви се до прозрачност. Добавят се накъсаните на ленти печени пиперки.

Кавърмата се готви до омекване на продуктите. Добавят се маслините. Ястието се овкусява със сол, чубрица и черен пипер.

На дъното на три гювечета се поставят нарязаните на кубчета варени картофи. Върху тях се разпределя кавърмата.

Посипва се с настърганият кашкавал и се чуква по едно яйце във всяко гювече.

Свинската кавърма в гювечета се пече на 200 градуса до готовност на яйцата.

Приятен апетит!

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар