Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински котлети на тиган

Свински котлети на тиган

Свински котлети на тиган2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Ние винаги избираме картофки като гарнитура за тези свински котлети, но вие може да предпочитате и нещо друго"

Необходими продукти

  • свински котлети - 3 бр. без кост
  • масло - 3 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко начуках свинските котлети и ги поръсих със сол и черен пипер.

Загрях обикновен тиган и ги запекох от едната страна, след това ги обърнах, отгоре сложих 1 с.л. масло, оставих ги да се запекат и от другата страна.

В никакъв случай не се оставят за дълго време, защото ще станат сухи.

Поднасят се котлетите на тиган с гарнитура по избор.

Сочни и ароматни свински котлети на тиган.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: