Марината за свински ребърца на фурна

АнабелАнабел
Ветеран
492
2k
931
204
07/05/2020
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо167
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • чесън - 3 скилидки
  • соев сос - 4 с.л.
  • кетчуп - 2 с.л.
  • дижонска горчица - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 к.л.смлян
  • къри - 1 ч.л.
  • мащерка - 1 с.л. суха
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се счукват скилидките чесън, заедно с малко сол, докато станат на каша. Към счукания чесън се прибавят се соевият сос, кетчупът, дижонската горчица, кърито, мащерката, червеният и червеният пипер.

Всички съставки за марината се разбъркват хубаво. Получава се гъста паста, с която се намазват свинските ребърца.

Маринованите ребърца се покриват със свежо фолио и поставят в плик. Оставят се да престоят на хладно в хладилника за няколко часа, след което са готови за термична обработка.

Опитайте и вие марината за свински ребърца на фурна!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар