Начин на приготвяне
Съставките за маринатата се смесват в купа, като дафиновите листа се начупват, а магданозът се нарязва на ситно.
Ребърцата се нарязват, като се отделят едно от друго, и престояват в маринатата около 2 часа.
Бобът, кетчупът, горчицата, сос Уорчестър, нарязаната на дребно червена чушка, настърганият лук, кафявата захар, оцетът и кимионът се поставят в купа. Сместа се разбърква добре и се изсипва в намазнена тава.
Отгоре се подреждат нарязаните на филийки домати. Върху тавата се поставя решетка, а върху нея се подреждат ребърцата.
Пекат се 10 минути в силно сгорещена фурна, след това се намалява до 200 градуса и се пекат още 20 минути. Ребърцата се обръщат от другата страна и се пекат още 15 минути.
Бобът се сервира като гарнитура към ребърца.