Начин на приготвяне
Разделяме белтъците от жълтъците.
Белтъците разбиваме на сняг.
Жълтъците разбиваме със захарта.
От млякото отделяме 5 с.л. и в това количество разтваряме пудинга.
Останалото мляко кипваме на котлона и към него на струйка добавяме разбитите жълтъци.
Намаляваме котлона и варим 3-4 минути.
След това отместваме от котлона, добавяме разтворения пудинг и ванилията на капки, разбъркваме и връщаме сладкарския крем на котлона.
Бъркаме до сгъстяване на крема за торта.
Отместваме от котлона и добавяме разбитите белтъци, след като малко се охлади кремът.
Оставяме ваниловия крем за бисквитена торта малко да се охлади и добавяме белия шоколад и маслото.
Използваме крема за вкусна домашна бисквитена торта.