Пържена яребица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
27/01/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 660
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • яребици - бройки по желание
  • брашно - 20 гр. за всяка яребица
  • галета - 20 гр.
  • масло - 20 гр.
  • яйца - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистените и отлежали в марината яребици, се поръсват със сол и черен пипер.

Нарязват се на две и се панират с брашно, яйце, галета и пак яйце.

Пържат се на умерен огън.

Поднасят се топли с отделно сервирани салати.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар