Пържена яребица

27/01/2013
Влади
отВладиНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 174
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • яребици - бройки по желание
  • брашно - 20 гр. за всяка яребица
  • галета - 20 гр.
  • масло - 20 гр.
  • яйца - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистените и отлежали в марината яребици, се поръсват със сол и черен пипер.

Нарязват се на две и се панират с брашно, яйце, галета и пак яйце.

Пържат се на умерен огън.

Поднасят се топли с отделно сервирани салати.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар