Начин на приготвяне
Първо правим соса, като смесваме в среден размер тиган сухата горчица, сладкия пипер, ригана, кимиона и фъстъченото олио.
Разбъркваме хубаво и добавяме натрошените скилидки чесън, табаско соса, уорчестър соса, доматената паста, кафявата захар и тъмния оцет. Задушаваме соса на умерена температура за около 5 минути, като разбъркваме докато се смеси добре.
Охлаждаме и разделяме готовия сос на две половини - едната я оставяме за да мариноваме ребърцата, а другата половина пресипваме в чиста чаша за накрая. С първата половина от соса намазваме свинските ребра и ги оставяме за през нощта в хладилник.
Загряваме барбекюто до умерена температура. Слагаме маринованите ребра на намазаната с малко мазнина скара на барбекюто и ги печем по наш вкус. Сервираме печените ребърца със соса, който отделихме в чашата.
Много вкусни и оригинални свински барбекю ребърца по американски.