Дроб сарма с пилешко филе и дробчета

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
172
2
01/03/2020
"Дроб сарма с пилешко и дробчета - любимо хапване "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 899
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешките дробчета и ги сварете до полуготовност.

В 1 с.л. масло запечатайте филето, след което го нарежете на хапки.

В същата мазнина запържете пилешките дробчета (които ако са по-големи, ги нарежете на по-малки) с 1 глава лук и ориза и овкусете със сол и черен пипер на вкус.

Преместете всички съставки в тава за печене, залейте с вода или пилешки бульон, разтворен в топла вода и изпечете до готовност пилешката дроб сарма.

За застройката:

Разбийте яйцата с киселото мляко, овкусете със сол и залейте дроб сармата петнадесетина минути преди да я извадите от фурната.Готовата дроб сарма трябва да е с приятна заливка.

Поднесете с пролетен хляб със зелении.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар