Супа с пилешки гърди

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
341
47
77
3
23/02/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо138
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посварете пилешките гърди (тъй като това е крехко месо, става изключително бързо).

В тенджерата, в която ще готвите вашата пилешка супа, загрейте мазнина, в която да запържите наситнения лук и минатия през ренде морков.

Залейте с вода (около 1/2 л), добавете картофите и оставете за 15-20 минути да покъкрят.

След като картофите започнат да омекнат, добавете фидето, а накрая и пилешкото месо.

Оставете да ври до готовност.

След като супата леко изстине, разбийте яйцето с киселото мляко и лимоновия сок, сипете приготвената застройка за супа и разбъркайте.

Имаме чудесна супа с пилешки гърди за душата!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар