Начин на приготвяне
Разрязваме пилешките гърди на половина на тънко, за да се получат 4 широки парчета.
Начукваме ги внимателно, намазваме ги с малко зехтин и ги поръсваме със сол и черен пипер.
Поставяме по половин кисела краставичка и по едно парче кашкавал. Навиваме ги на стегнати пилешки рулца.
Смиламе снакса на прах. Разбиваме яйцето. Топваме рулцата първо в яйце и после овалваме в снакса.
Намазваме тефлонова тавичка със зехтин и подреждаме сочните пилешки руладини в нея.
Покриваме с алуминиево фолио и слагаме във фурната да се пекат на 180 градуса. Печем 25 минути.
Сервираме вкусните руладини от пилешки гърди с гарнитура по желание.