Начин на приготвяне
Измиваме си добре месото, настъргваме моркова и поставяме в Крок-пот с останалите зеленчуци.
Изсипваме топла вода около литър и половина и включваме на втора степен за 4 часа.
По средата на времето или след 2 часа отваряме и добавяме доматеното пюре, като разбъркваме.
Преди да измине времето, вадим месото, накъсваме на малки парченца, прибавяме фидето и подправките.
В огнеупорен съд прибавяме брашното, млякото и яйцето, като разбъркваме и варим на тих огън. Добавяме и малко от бульона на супата и разбъркваме.
Готовата застройка за пилешката супа изсипваме в нашия крок-пот и затваряме за десет минути, но изключваме уреда.
Сервираме приготвената Супа от пилешки гърди в Крок-пот, докато е още топла.