Начин на приготвяне
В купа смесваме двата вида брашно. Правим кладенче и добавяме останалите продукти и накрая водата.
Накрая налейте и водата.
Започнете да месим до момента, в който тестото да не лепне по плота.
Намазваме с четка с олио купата на мултикукъра и поставяме топката тесто в нея.
Включваме на програма BАКЕ с температурата 60 градуса и 45 минути време за втасване.
След като тестото е удвоило обема си, изключваме отново на режим BAKE, но този път при температура 150 градуса за 55 минути.
Когато отмери 10 минути преди края, отваряме капака и обръщаме внимателно хляба, за да се изпече равномерно и от двете страни.
След като изключи мултикукъра, обръщаме готовия хляб върху решетката и оставяме да се охлади напълно.
Домашният хляб, печен в мултикукър е готов.