Задушено агнешко по магелански

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
20/01/2011
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 315
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме осоленото и поръсено с черен пипер месо в 20 гр. масло, прибавяме подправките, и почистените цели главички лук, в които е забито по едно зрънце карамфил, наливаме малко вода и задушаваме под похлупак до омекване в слаба фурна.

При задушаването заливаме месото със соса и доливаме по малко вода.

Изпържваме в масло ситно нарязаните люта чушка, чесън и магданоз, заливаме със сос от печеното месо и виното, задушаваме 10 минути.

Отстраняваме розмарина и канелата, заливаме нарязаното на порции месо със соса и поднасяме.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар