Сирене по шопски в йенска тенджера

АнабелАнабел
Експерт
430
4
62
28/11/2019
"Йенската тенджера прави всичко още по-вкусно, сиренето по шопски не е изключение "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо896
  • Преглеждания за месеца191
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на йенска тенджера се слага малко краве масло. Доматите се измиват, нарязват на шайби и нареждат по дъното на тенджерата. Отгоре върху тях се поставят нарязано на плочки сирене.

Слага се отново краве масло лютата чушка и се поръсва червен пипер. Тенджерата се слага в студена фурна и сиренето се пече на 200 градуса за около петнадесет минути.

След като се запече сиренето, се чукват двете яйца и отново се връща във фурната, докато се стегнат яйцата. Готовото ястие сирене по шопски се поръсва с нарязан пресен магданоз.

Поднасяме нашето сирене по шопски в йенска тенджета, докато е още топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Нали
Нали
28.11.2019 12:09
Интересно !!!
И така ще пробваме мерси за идеята
1
0