ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Аламинути»Пилешки дробчета с лук и домати

Пилешки дробчета с лук и домати

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
3621k1k3082
Пилешки дробчета с лук и домати
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 3
12/11/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
"Като я гледаме тази порция пилешки дробчета, май няма да ни стигне, вие как мислите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наситнете праза и зеления лук, а кромидите лук нарежете на полумесеци.

По желание посварете дробчетата (така времето, необходимо за запържване, ще намалее), но лично аз не ги сварих. Измих ги и ги оставих да се отцедят, след което започнах да ги запържвам.

Започнете запържването на продуктите, като започнете с дробчетата, в малко масло и след 5 - 10 минути добавете лука, праза и зеления лук.

Продължете да запържвате.

Добавете доматите към дробчетата в масло, които сте наситнили и запържете до готовност на продуктите.

Овкусете пилешки дробчета с лук и домати.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: