Кюфтенца от лангуста

Адриян Павлов
Адриян Павлов
Новак
11/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо319
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещяваме олиото и запържваме в него ситно нарязания лук. Когато омекне добавяме наситнените гъби, запържваме за 4-5 минути и поръсваме с брашно.

Разбъркваме продуктите и на тънка струйка наливаме прясното мляко. Продуктите са варят на умерен огън до получаването на гъста смес.

Към сместа добавяме ситно нарязаното месо от лангуста, добавяме сол и черен пипер, оставяме още 5 минути на огън, след което отстраняваме от печката и оставяме да изстине.

От охладената смес оформяме кюфтенца. Кюфтенцата потапяме последователно в разбитите яйца, а след това и галетата и пържим до готовност в загрята мазнина.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар