Кюфтенца от лангуста

11/07/2013
Адриян Павлов
отАдриян ПавловНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо311
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещяваме олиото и запържваме в него ситно нарязания лук. Когато омекне добавяме наситнените гъби, запържваме за 4-5 минути и поръсваме с брашно.

Разбъркваме продуктите и на тънка струйка наливаме прясното мляко. Продуктите са варят на умерен огън до получаването на гъста смес.

Към сместа добавяме ситно нарязаното месо от лангуста, добавяме сол и черен пипер, оставяме още 5 минути на огън, след което отстраняваме от печката и оставяме да изстине.

От охладената смес оформяме кюфтенца. Кюфтенцата потапяме последователно в разбитите яйца, а след това и галетата и пържим до готовност в загрята мазнина.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар