Гаспачо ала Пенелопе Крус

Адела ПетроваАдела ПетроваНовак
10/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо888
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите се обелват и настъргват на ренде или се наситняват с блендер. Нарязваме на ситно и останалите зеленчуци. Сипваме всички продукти в дълбок съд.

Добавяме около 500 мл студена вода, 2-3 ч.л. зехтин, оцет и подправки на вкус. Разбиваме за кратко с миксер и прибираме поне за 3 часа в хладилник.

Гаспачото се поднася студено, с крутони и наръсено с магданоз.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар