Пълнени кисели краставички

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
154
04/02/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо19
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • риба - 150 г
  • сварено яйца - 1 бр.
  • майонеза - 200 г
  • чушки - 2 бр. червени от туршия
  • маслини - 10 - 12 бр.
  • кисели краставички - 4 - 5 бр.
  • шунка - 150 г
  • пушено сирене - 150 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избират се по-дебели кисели краставички. Разрязват се по дължина на две половинки.

Издълбава се малко от семенната част да се получи малка лодка. Рибата се сварява.

Костите се отстраняват и месото се нарязва на дребни парченца. Прибавя се майонезата.

Получената смес се осолява и се прибавя черния пипер. Издълбаното от краставичките се нарязва на ситно. Яйцето се сварява и се нарязва малки парченца. Прибавя се към общата смес.

Разбърква се леко и с получената смес се пълнят издълбаните краставички.

Подреждат се в продълговата салатиера.

Пълнените кисели краставички се гарнират се с ивици от пиперките, маслините, тънки парченца от шунка и пушено сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар