Наденица с млечно-винен сос на фурна

04/10/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме малко олио в тиган, изпържваме наденичките, нарязани на кръгчета, след което ги подреждаме в тава. В същата мазнина слагаме сметаната, виното и оставяме на слаб огън за около 7-8 минути.

След това готовата смес изсипваме върху наденичките. Отгоре поръсваме със счукания чесън, след това посипваме с галета, ситно нарязания магданоз и най-отгоре разпределяме равномерно настъргания кашкавал.

Запичаме в предварително загрята фурна на 250 градуса, докато кашкавалът се разтопи добре и получи лека кафеникава коричка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар