Пудинг с юфка и грис

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
60
14
26/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 047
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме юфката до готовност във вряща подсолена вода, след което я отцеждаме.

Намазняваме дъното на тавичката, разстиламе юфката равномерно и я запичаме на умерена фурна до порозовяване.

В дълбока купа разбиваме яйцата, прясното мляко, маслото и гриса и заливаме с тях запечената юфка.

Връщаме тавата в горещата фурна и печем до готовност.

Изчакваме пудинга да се охлади, след което поръсваме с пудра захар и режем.

Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
6.30 лв.
Виж ››

Сигурен начин да опазите мъфините свежи и далеч от любопитните погледи на лакомниците е тази практична метална кутия

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар