Свинско с грах и картофи в гювеч

09/09/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815922277
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене120 мин.
  • Общо140 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо47
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре месото и го нарязваме на хапки. Лукът обелваме и нарязваме на ситно. Картофите също обелваме и режем, както харесваме.

Картофите, грахът, доматите слагаме в гювеч. Преди да сложим месото в гювеча, в тиган сгорещяваме 2-3 с.л мазнина и го запържваме.

След това изсипваме при останалите продукти. Добавяме червения пипер и разбъркваме. Наливаме малко вода.

Посоляваме и слагаме останалите подправки за свинско на вкус. Разбъркваме добре и слагаме да се пече, като фурната не се загрява предварително.

Печем около час и половина.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар