ezine.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Омлет»Омлет от пъдпъдъчи яйца

Омлет от пъдпъдъчи яйца

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
301
901
481
86
7
Омлет от пъдпъдъчи яйца
08/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме малко зехтин в тиган, добавяме ситно нарязания лук, чушката нарязана на кубчета, малко сол, кориандър и черен пипер, след като се запържат добре, отстраняваме тигана от котлона.

В друг тиган загряваме две супени лъжици зехтин, разбиваме пъдпъдъчите яйца, към тях добавяме запържените лук и чушка, разбъркваме, изсипваме сместа в тигана и захлупваме с капак.

След около 2 минути, с помощта на шпатула, отлепяме внимателно омлета и обръщаме, за да се сготви и от другата страна.

Поднасяме готовия Омлет от пъдпъдъчи яйца.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: