Омлет с чушки и салам

05/09/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо138
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата. Към тях прибавяме сол и черен пипер на вкус. Прясната чушка се почиства от семките и се реже на шайби. Шпековият салам, печените чушки и кашкавалът се нарязват на кубчета.

В тиган слагаме маслото на средна степен на котлона, след като се разтопи нареждаме колелцата чушки.

Тях покриваме с яйчената смес. Поръсваме обилно с шпековия салам и нарязаните печени чушки.

Най-накрая поръсваме с кашкавала. Сместа се захлупва една върху друга, половината страна се повдига с помощта на шпатула и се прехвърля върху другата част.

Поставяме капак и готвим омлета за около 2 минути.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар