Начин на приготвяне
Първо загрявате зехтина в тиган и добавяте чушката. Запържвате на среден огън, като разбърквате внимателно за 6-8 минути, докато омекне и започне да става леко кафява по краищата.
Прибавете ½ ч.л. кимион и запържете още 1-2 минути, като отново разбърквате, за да не прегори.
Добавете праз-лука, след което частично покрийте тигана и оставете за 5 минути, докато лукът омекне. Подправете на вкус със сол и черен пипер.
След това добавете спанака и покрийте, докато омекне за около 3-4 минути, разбъркайте с останалите зеленчуци и сложете ядките.
Разбивате яйцата със солта, пипера и останалия кимион, босилека и магданоза.
Прибавете към останалите продукти в тигана и гответе на слаб огън, докато дъното на омлета се оформи и започне да става кафяво.
Загрявате предварително грила и слагате омлета, но внимавате да не прегорят яйцата. Нарежете на резени и поднесете топло ястието, гарнирано с кресон и поръсено с пармезан.