Пастет от херинга

03/09/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филе от херинга се смила на машинка или се накълцва, смесва се с маслото и се претрива през сито.

Сместа се разбива в купичка с малка дървена лъжица. Прибавя се стрито индийско орехче, на вкус.

Пастетът се сипва в голяма чиния и се поръсва с наситнения копър. Огражда се с нарязани ябълки.

По желание може в самия пастет също да се прибавят настъргани ябълки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар