Шаран със задушени гъби

21/06/2013
"Тази рецепта определено е в топ 3 на най-вкусните рецепти за шаран "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 243
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме шарана и го слагаме в дълбок съд. Осоляваме го и добавяме от останалите подправки на вкус.

Отгоре го покриваме със ситно нарязания пресен лук, половината от маслото, нарязано на малки парченца и зариваме с виното.

Поставяме похлупак или фолио на съда и печем 30 минути на 170 градуса. Махаме фолиото и печем още 10 минути.

Нарязваме гъбите на филийки и ги задушаваме в останалото масло.

Поднасяме шарана обилно поръсен със задушени гъби.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар