Картофена супа със сирене и чубрица

29/08/2019
"Какво прави една картофена супа незабравима ли - ами чубрицата, разбира се "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо290
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме картофите и ги нарязваме на кубчета. Сипваме ги в тенджера, наливаме бульона и варим 10-12 минути.

Нарязваме лука на дребно и го запържваме в маслото за 2-3 минути. След това добавяме брашното, разбъркваме и наливаме млякото.

Разбъркваме много добре и изсипваме в тенджерата при картофите. Посоляваме и добавяме чубрицата. Варим още 10 минути и отместваме от котлона.

Сервираме готовата картофена супа в купички и отгоре поръсваме с настъргано сирене.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар