Мусака с карфиол и кайма

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
27/08/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо274
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цветното зеле /карфиол/ се накъсва на розички и се сварява в подсолена вода.

Отцежда се и се нарежда половината в тава, където предварително е разтопено маслото.

Отгоре се слагат приготвената за мусака кайма и натрошеното сирене.

Нарежда се останалото цветно зеле и се залива със смес от яйцата и прясното мляко. Пече се до порозовяване.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар