Спагети с гъбен сос

Димитринка
Димитринка
Новак
09/06/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 897
  • Преглеждания за месеца201
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В загрятата мазнина се запържват стритият чесън, нарязаният на ситно лук и нарязаните на шайби гъби.

Всичко се пържи около 10-тина минути, разбърква се и се поръсва с брашното, налива се виното, след което всичко се обърква и се оставя да ври още малко.

През това време спагетите се сваряват според инструкциите на опаковката.

Към вече готовия сос се добавя част от настъргания кашкавал, поръсва се с черния пипер и се разбърква. Спагетите се отцеждат и се добавят към соса, всичко се разбърква и се поръсва с още настърган кашкавал.

Добавете още сол и черен пипер, ако прецените, че е необходимо. Бон апети!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар