Пържено свинско с ориз и зеленчуци

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10478602
02/08/2019
"Този път няма да е на фурна, а на тиган, но само защото искаме да е още по-вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посварете ориза в 300-400 мл вода. и след като е готов, го прецедете, в противен случай ще се слепне.

Запържете свинското месо (което предварително сте нарязали на малки свински хапки), и запържете първо без мазнина, а след това и в мазнина.

Когато придобие златист загар, добавете ориза, който също запържете, като бъркате енергично. В случая ще ви е най-удобно да използвате съд с незалепващо покритие.

Добавете 1 с.л. масло и пуснете зеленчуците (в случая аз използвах готов зеленчуков микс, но вие може да сложите каквито си пожелаете).

След като сте запържили всички продукти, сложете вегета, бъркайте, за да се разпредели равномерно навсякъде и чукнете 1 яйце.

Бъркайте енергично и смъкнете от котлона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар