Гювечета с домати

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
154
29/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо180
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето се обезсолява във вода за няколко часа. След това заедно с доматите се стържат на ренде.

Прибавят се разбитите яйца и ситно нарязания магданоз. Сместа се разбърква добре и се разпределя в намазаните с масло гювечета.

Гювечетата се пекат в умерена фурна. Накрая се поръсват с настърган кашкавал и се допичат за още няколко минути.

Ястието се поднася топло, поръсено с малко сладък червен пипер.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар