Гювечета с домати

29/07/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак601
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо26
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето се обезсолява във вода за няколко часа. След това заедно с доматите се стържат на ренде.

Прибавят се разбитите яйца и ситно нарязания магданоз. Сместа се разбърква добре и се разпределя в намазаните с масло гювечета.

Гювечетата се пекат в умерена фурна. Накрая се поръсват с настърган кашкавал и се допичат за още няколко минути.

Ястието се поднася топло, поръсено с малко сладък червен пипер. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар