Бутер банички с рибно филе и лапад

07/08/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тефлонов тиган запечете филето за около 4 мин. от всяка страна, след това го накъсайте на парченца, като го почистите от костите и кожичката.

Задушете нарязания лапад в маслото и след като изстине, го смесете със сметаната и настъргания кашкавал и подправете плънката със сол и черен пипер.

Разстелете тестото, изрежете от него 4 квадрата със страна около 15 см, поставете от плънката в центъра им, отгоре сложете парченцата рибно филе и сгънете четирите им върха към центъра, като леко застъпвате краищата.

Намажете пакетчетата с жълтъка, разбит с 3 с.л. вода, завържете ги с лентички от праз, предварително попарени, и ги изпечете за 20-ина мин. в загрята до 210-220 градуса фурна. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар