Лесен книжен кебап с агнешко

11/08/2019
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене75 мин.
  • Общо105 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте на ситно зелен лук, магданоза и джоджена и ги объркайте с нарязаното на едри кубчета месо, 4 с.л. масло, черния пипер и солта и изсипете получената смес върху фолио или пергаментова хартия, намазана с олиото.

Грижливо прегънете фолиото като плик, поставете го в намазана с останалото масло тава, в която сипете съвсем малко гореща вода, и печете кебапа най-малко 1 час в предварително загрята умерена фурна.

Можете да завиете всяка порция отделно с фолио, като в такъв случай тя се поднася с него. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар