Печени люти ребърца на фурна

02/07/2019
"Пожарът, който ще предизвикат тези печени люти ребърца на фурна, може да бъде изгасен само с бира, с много бира "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо724
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свински ребра - 2 кг тънки
  • лук - 3 глави, кромид
  • доматено пюре - 3 с.л.
  • лют соев сос - 3 с.л.
  • сос табаско - ½ ч.л.
  • горчица - 3 ч.л.
  • винен оцет - 1 с.л.
  • олио - 5 с.л.
  • вода - 50 мл
  • кафява захар - 4 с.л.
  • черен пипер - на вкус, смлян
  • сол - ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука, задушете го в олиото.

Добавете захарта, солта, доматеното пюре, оцета, соевия сос, табаско, смлян черен пипер на вкус, горчицата и водата и оставете маринатата да се задушава на тих огън около 10 мин.

Намажете ребрата, оставете ги в захлупен съд да се мариноват около 12 часа, след което ги наредете в намазнена тавичка и ги печете 80-100 мин. във фурна на 160-180 градуса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар