Пълнени пържени чушки с яйца и сирене

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
427
1k
893
249
5
26/06/2019
"Бързи пълнени чушки, приготвени на тиган - мечтата на всеки лакомник "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 551
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Печем чушките на грил тиган, покриват се с фолио да се задушат, после се обелват. В купа се смесва яйцето, извара, натрошено сирене, нарязан магданоз и домат без семена, нарязан на кубчета.

Разбърква се добре и посоляваме на вкус. Чушките се срязват встрани и с нож се изрязват семената, но дръжката остава.

Пълним с разделената на 4 части смес и овалваме в брашно.

Пържим в загрято олио до златисто от двете страни.

Изваждат се върху салфетка, за да попие мазнината, и сервираме готовите пълнени чушки с пресни зеленчуци.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар