Пилешки дробчета с горчичен сос

11/09/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо15
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На силен огън сгорещете олиото и пържете дробчетата около 5 мин., така че отвътре да останат розови, след което ги извадете и ги отцедете.

В същата мазнина задушете нарязания на кубчета лук и счукания чесън, залейте ги с виното, добавете естрагона, горчицата, натрошеното кубче бульон и около 1 ч.ч. вода и оставете всичко да ври, докато течността се изпари напълно.

Налейте сметаната, добавете нарязаните на тънки гредички кисели краставички и дробчетата, разбъркайте добре и догответе ястието на слаб огън.

Сипете в чинии сварените талиатели, разпределете отгоре дробчетата със соса, поръсете със ситно нарязаните магданоз и копър и поднесете. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар