Македонски гювечета с телешки дроб

12/09/2019
Приготвяне65 мин.
Готвене70 мин.
Общо135 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете на скара начуканите пържоли, шишчетата и обеления от ципата и нарязан на едри парчета телешки дроб, след което ги нарежете на ленти, овкусете ги с чубрицата, черния пипер и солта и ги залейте със соса, който предварително сте приготвили от бульона от варенето, брашното, виното, доматите и маслините.

Задушавайте сместа около 10 мин., разпределете я в гювечета, като отгоре поставите парченца телешки мозък и телешки език и ги запечете във фурната, като преди да ги поднесете, ги поръсете обилно със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар